A Vas Megyei Horgász Szövetség vendégei voltunk

2016-11-21

Csabai János Elnök Úr írása - Gencsapáti-Perenye Polgárőr Egyesület

A Pinka határfolyónk varázslatos völgye, a Vas hegy lankái között megbújt kedves települések sajátos varázsa, az Ősz délutáni szokatlan melege kísért bennünket a Pannon Térségfejlesztő Egyesület évzáró rendezvényére.

Vaskeresztes település szélén, vízparti környezetben az Alpesi Fogadó és Borház látványa megállásra kényszeríti az arra utazókat, természetesen a Gencsapáti-Perenye Polgárőrség küldöttei az esti szürkületben könnyedén leparkoltak a vendégház parkolójában.

Elegáns környezet, szívélyes fogadtatás, kötelező adminisztráció után az egyesület tagjai a találkozást felhasználva beszélgettek az év történéseiről, tervekről, meg valósult eredményekről, és az egyesülés tagjait összekötő barátságról.

A tervezett napirend előtt Puskás Norbert a horgász szövetség ügyvezető elnöke egy színvonalas tájékoztatóban értékes információkat közölt a szövetség jelenéről, az eredményekről és a horgászokat érintő változásokról.

A közgyűlés fő napirendjeként Varga Albin adott tájékoztatást a munkaszervezet jelen helyzetéről, a munkaszervezet tevékenységéről, a pályázati lehetőségeink irányairól. A közgyűlés elfogadta a módosított költségvetési javaslatot, és új tagot vett fel soraiba.

A rendezvény további érdekessége, Mittlné Ódor Anita borász a hegyközség elnökének borkóstolóval egybekötött előadása, amit a jelenlévők a keresztesi borok kóstolgatása közben tapssal jutalmaztak.

A rendezvény egy kiadós vacsorával, kellemes italok fogyasztásával, és nagyon jó ízű beszélgetéssel zárult.

A hazautunkat a Pinka völgyére rátelepült köd nehezítette, de szerencsésen hazaérkeztünk Gencsapátiba.