Facebook

Eszközbeszerzés a vállalkozás fejlesztése érdekében Biczó Roland egyéni vállalkozónál Gencsapátiban LEADER vállalkozásfejlesztés

Kedvezményezett neve: Biczó Roland egyéni vállalkozó
Kedvezményezett címe: Gencsapáti, Széchenyi u. 14.

Vállalkozásom eszközparkja elavult volt, a fejlesztés elengedhetetlenül szükségesség vált a megnövekedett kereslet kielégítése céljából. A magas minőségű szolgáltatás nyújtásához nélkülözhetetlenek a korszerű gépek, melyek kezeléséhez, használatához szükséges szakértelemmel sé szakmai tapasztalattal egyaránt rendelkezem.
A zöldterület-kezelés szolgáltatáshoz kapcsolódóan beszerzésre került korszerű eszközök megvásárlásával a vállalkozás szolgáltatási volumene növekszik, a fenntartási költségek - köszönhetően a korszerű gépek alacsony anyagköltségének - jelentősen csökkennek. Az árbevétel a volumen növekedésével és a költségek csökkentésével növekszik, a fejlesztés végős soron hozzájárul a környezet védelméhez is. A megvalósult fejlesztés révén olyan piaci igényeket is ki tudtunk elégíteni, amit a korábbi géppark használatával nem tudtam volna megoldani, ez szintén növeli a vállalkozás jövedelmezőségét. A géppark fejlesztésével több megbízást tudok teljesíteni, mely forgalomnövekedést eredményez. Az internetes megrendelési lehetőség megkönnyíti a rendelések leadását és a felvételét egyaránt. A beszerzett eszközök az alábbiak:
- fűkasza 1 db
- kapálógép 1 db
- lompszívó 1 db
- sövénynyíró 1 db
- fűnyíró 1 db
- nagynyomású mosó 1 db
A vállalkozási tevékenységem versenyképességét megalapozza a pályázat révén történő szolgáltatás-fejlesztés, mely minőségjavulást és hatékonyságot eredményez. A beszerzés kapacitásnövekedést generál, ami a piaci versenytársakhoz képest előnyt eredményez. A fejlesztés nélkül a kiugrási, fejlődési lehetőség nem állt volna fenn. A fejlesztés további jövőbeni beruházásokat generál, ami a gazdaságomat eredményessé teszi. A hatékony működéssel a vállalkozásom jövedelmezősége növekszik. A tevékenységem jövedelmezősését növeli a magasabb hozzáadott érték révén létrejövő minőségi és mennyiségi kínálat. Rövidebb idő alatt, hatékonyabb munkavégzést eredményez az új eszközök használata. Az új eszközök segítségével több munkafolyamatot tudunk rövidebb idő alatt elvégezni. A pozitív hatások eredményeként, további fejlesztések valósulnak meg, melyek kapacitásnövekedést generálnak és a vállalkozásom bővítési lehetőségét is megalapozzák. A fejlesztés gazdasági hatása helyben jelentkezik, a pozitív bevételi eredmények, a befizetett adó mértékét is növelik, ami meghatározza a község fejlődését is.
A fejlesztés nem generált munkaerő növekedést, de csökkenést sem. Amennyiben a megnövekedett megrendelői igények indokolttá teszik, akkor hajlandóság mutatkozik új munkaerő felvételére, de jelenleg nem szükségeszerű. A vállalkozásom együttműködik a TOP Foglalkoztatási Paktum munkaszervezetével. A Pannon Térségfejlesztő Egyesület területéről szereztem be termékeket. (pl. tájékoztató tábla) Az eszközpark növekedésével több megbízót lehet kiszolgálni, aminek bevételnövelő szerepe is van. A bevétel növekedése a teljes vállalkozás fejlődését eredményezi, ami további fejlesztéseket generálhat. A hosszútávú cél a növekvő bevétel vállalkozásba történő visszaforgatása.