Facebook

Eszközbeszerzés a vállalkozás fejlesztése érdekében Gelesits Zsolt vállalkozónál LEADER vállalkozásfejlesztés

Kedvezményezett neve: Gelesits Zsolt
Kedvezményezett címe: 9798 Ják, Erdélyi József u. 66.

Záró beszámoló

Egyéni vállalkozói tevekenységemet 2017.08.15. napján kezdtem. Korábban egy szombathelyi konyhastúdió alkalmazottja voltam. Kezdetben a studió által gyártott bútorok szerelésével foglalkoztam, azonban vállalkozásom mára számos egyedi megkereséssel bír. A megbízásaim száma folyamatosan emelkedik. Az asztalosipari tevékenységem mellett innovatív technológiák kísérletezésével, alkalmazásával foglalkozom. A klasszikus bútorelemek mellett üveg hátfalak felmérésére és szerelésére is jelentős számú felkérést kapok.
Jelen beruházás teljes egészében eszközbeszerzésre irányult. A beszerzésre került kisgépek és egyéb eszközök a szolgáltatási színvonal emelkedéshez, a munkafolyamatok hatékonyságának javításához voltak szükségesek.
Szolgáltatásaim iránt elsősorban Vas megyében jelentkezik igény, itt vált igazán ismertté és elismertté a tevékenységem. A jövőben vállalkozásom további bővítését tervezem, a megrendelések számának folyamatos növekedése miatt.
A beszerzett eszközök segítségével még magasabb minőségben tudom kiszolgálni a megrendelői igényeket, illetve gyorsabb munkavégzést tettek lehetővé. A beszerzett eszközök üzembe helyezésével olyan munkálatok elvégzését is biztosítani tudja a vállalkozásom, melyet korábban eszközhiány miatt nem volt képes ellátni (pl: a rönkhasító segítségével rönkbútorok gyártása), ezáltal a szolgáltatáspalattám is bővült, komplexebb munkálatokat is el tudok vállalni növelve ezzel piaci részesedését és elismertségét. A fejlesztés hatására versenyképességem is növekedett.
A szolgáltatás bővülése, a minőségi növelése, a megrendelői kör kiszélesítése mind-mind hozzájárul a bevételek növekedéséhez, a vállalkozás eredményességének javításához.
A vállalkozás jövedelmezősését növeli a magasabb hozzáadott érték révén létrejövő komplex infrastruktúrális háttér és szolgáltatás.
A pozitív hatások eredményeként további fejlesztések valósulnak meg, melyek kapacitásnövekedést generálnak és a bővítési lehetőséget is megalapozzák.
A fejlesztés gazdasági hatása, hogy a megnövekedett bevételek a befizetett adó mértékét is növelik, ami meghatározza a település fejlődését is.