Facebook

Eszközbeszerzés a vállalkozás fejlesztése érdekében Takács László egyéni vállalkozó Rum LEADER vállalkozásfejlesztés

Kedvezményezett neve: Takács László
Kedvezményezett címe: 9766 Rum, Vámház u. 20.

Takács László egyéni vállalkozó tevékenységét Vas megyében, Rum területén végzi. Főprofilja a központi fűtés és csőhálózat szerelés. 2010 óta foglalkozik vállalkozás "formában" gépészeti szereléssel. Az ő életében nagy szerepet tölt be a mai napig a folyamatos tanulás, továbbképzés és önmaga, valamint vállalkozása fejlesztése.

A főtevékenység bevételéből visszaforgatott forrásból, valamint a pályázat nyújtotta lehetőségek kihasználásával tervezte a tevékenység folytatását, fejlesztését.

Jelen fejlesztés keretében a tevékenységéhez kapcsolódó eszközök kerültek beszerzésre. A számos eszközbeszerzés segítségével László még magasabb minőségben, színvonalasabban tudja kiszolgálni a megrendelői igényeket. Nem mellékes szempont, hogy ez a munkavégzés idejét is lerövíditi.

Továbbá a beszerzett eszközök üzembehelyezésével olyan munkálatok elvégzését is tudja biztosítani, amelyeket korábban eszközhiány miatt nem volt képes ellátni. Tehát összességében elmondhatjuk, hogy szolgáltatáspaletta bővült, komplexebb munkálatokat is el tud már vállalni. Ezzel növelve a piaci részesedését és az elismertségét.

A teljes támogatási összeg 2.590.089 Ft. A kötelező nyilvánosság biztosítására készült tábla is kihelyezésre került.

Rum, 2020.11.25.