Facebook

Eszközbeszerzés és fejlesztés az Öko-Grill Kft-nél LEADER vállalkozásfejelsztés

ÖKO-GRILL KFT telephelyfejlesztésének és eszközbeszerzésének bemutatása 2019. (VP6-19.2.1-69-8.1.5-17 kódszámú pályázat)

Cégünket 2002-ben alapítottuk, akkor szombathelyi székhellyel.
Fő tevékenységünk a raktározás és ballonos ásványvíz forgalmazása.

2013-ban cégünk nyert a LEADER pályázaton ésé irodát, valamint raktárépületet építettünk, így 2014. év óta Nemesbődön van a cég székhelye és telephelye.

2018. januárban ismét pályáztunk és cégünk a VP6-19.2.1.-69-8.1.5-17 kódszámú pályázaton 3.574.060,- Ft összeget nyert el.

Ebből az összegből a 2014. évben épült hideg csarnokot szigeteltük be, valamint 5 db eszköz beszerzését vállaltuk.

2018. tavaszán megkezdődött a raktráépület hőszigetelése, amit ezért kellett elvégeznünk, mert az ásványvíz a nagy hidegben a raktárban megfagyott. Az épületet most hűteni és fűteni egyarkánt tudjuk, így a termékeket hosszabb ideig tudjuk tárolni. Egyszerre nagyobb mennyiséget tudunk beszerezni, ezzel szállítási költséget spórolunk meg. A hűtés és a fűtés is napelem rendszer használatával történik.

Cégünk tudatos környezetbarát tevékenységet folytat azzal, hogy újrahasznosítható ballonokat használ az ásványvíz értékesítéskor. A partner cégek és magánszemélyek így nem használnak el egyszerhasználatos PET palackokat, ezzel ösztönözzük partnereinekt is a környezetvédelemre.
Ehhez a tevékenységünkhöz vásároltunk vízadagoló automatákat, amiket a partner cégekhez helyezünk ki.
A pályázathoz tartozó projekt táblát a raktárunk első oldalán jól látható helyre helyeztük ki.

A tevékenységünket a Váti Általános Iskola tanulói közösségének mutatjuk be 2019. szeptember 30-án a "környezettudatos életmód" című előadás keretében.