Facebook

Eszközfejlesztés a Nyugat Produkció Kft-nél LEADER vállalkozásfejlesztés

Kedvezményezett neve: Nyugat-Produkció Kft
Kedvezményezett címe: 9721 Gencsapáti, Dózsa Gy. u. 44.

Szakmai beszámoló

A gencsapáti telephellyel a Nyugat Produkció Kft 2011. január 31-től működik és 2013. január 30-tól végzi a "Konferencia, keredkedelmi bemutató szervezése" főtevékenységét, látva az igényt a minőségi rendezvényekre. Cél, hogy minden esemény. egyen az családi, céges rendezvény, fesztivál, a legmagasabb színvonalon, kompletten bonyolítsuk le. Ehhez minden eszköz adott, a sátrotól, a sörpadokon át a legmodernebb hang- és fénytechnikáig. Sök éves tapasztalat és kapcsolatok révén party szervíz szolgáltatást is vállal a kft.
Az elnyert pályázatnak köszönhetően a vállakozás a főtevékenységéhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatással bővült ki, 1 db beszerzett rendezvénysátorral (alumínium vázszerkezetű ponyvás kialakítású, mobil sátor) Az eszköznek köszönhetően a rendezvények szervezéséhez, lebonyolításához továbbiakban nem szükséges alvállalkozó bevonása. A szolgáltatás biztosításához szükséges teljes infrastruktúra, a fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás rendelkezik.
A Nyugat Produkció Kft jelen pályázat keretében meghatározott célja a vállalkozás és szolgáltatás helyi és környékbeli erőforrásokra építő szolgáltatási kapacitásainak fejlesztése volt, az értékesítési lehetőségek bővítése, versenyképességének növelése, ezáltal a helyben történő foglalkoztatás fenntartása.
A térségben jelenleg minimális szolgáltató végz az érintett tevékenységet, ezért a piaci verseny csak néhány szolgáltatóra korlátozódik. A kiegészült szolgáltatás, nagyobb kapacitás révén létrejövő egyedi jelleg, a vállakozás versenyképességét növeli, a térség további szolgáltatójához képest előnybe kerül az ügyfélkör igényeinek kielégítése tekintetében.
Az új szolgáltatásnak és bővülésnek következtében - a piaci ágazat vásárlói körétől - a magasabb hozzáadott értéknek köszönhetően nagyobb bizalmat élvez, ami a bevételek növekedéséhez, a vállalkozás eredményességéhez hozzájárul.
A vállalkozás jövdelmezőségét növeli a magasabb hozzáadott érték révén létrejövő komplex infrastruktúrális háttér és szolgáltatás.
A pozitív hatások eredményeként, további fejlesztések valósulnak meg, melyek kapacitásnövekedést generálnak és a bővítési, bővülési lhetőséget is meghatározzák.
A fejlesztés gazdasági hatása, hogy a megnövekedett bevételek a befizetett adó mértékét is növelik, ami meghatározza a település fejlődését is.
A költségarányok a pályázati felhívásban foglaltak szerint lettek figyelembe véve.