Facebook

Fejlesztés a kozmetikai vállalkozásban Söpte LEADER vállalkozásfejlesztés

Kedvezményezett neve: Pintérné Molnár Szilvia 
Kedvezményezett címe: 9743 Söpte, Gábor Á. u. 12.

Beszámoló a projekt eredményeiről
Pintérné Molnár Szilva egyéni vállalkozó vagyok 2018.03.01-én alapítottam vállalkozásomat. A főtevékenységem: kozmetika, szépségápolás és ezen kívül foglalkozom még kéz- és lábápolással, műkörömépítéssel. A vállalkozás székhelye Söptén található, de a tevékenységemet a vevőkör könnyebb és hatékonyabb elérése végett egy szombathelyi szalonban végzem.
2019. január 10-én pályázatot nyújtottam be a VP6-19.2.1-69-8.1.5-17 kódszámú a Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások termelési és szolgáltatási kapacitásainak fejlesztési című pályázati felhívásra a Pannon Térségfejlesztő Egyesülethez.
2020. február 20-án támogatói okiratot kaptam, amelynek keretében 651.498 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültem.
A támogatás keretében a kozmetikai tevékenységem fejlesztéséhez egy darab PLASMA G típusú három funkciós moduláris készülék szereztem be. A készülék a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes funkcióit látja el. A készülék három funkciója: - a rádiófrekvenciás funkció: a bőr feszesítésére, az arckontúrok emelésére, az enyhébb vagy mélyebb ráncok csökkentésére - plazma funkció: a keletkező mikrohullámok több, mint 200 kémiai reakciót indítanak el. Aktiválják az immunrendszert, stimulálják a kollagénrostok képződését, erősíti az érfalakat, csökkenti a gyulladást. - elektroporáció funkció: javítja a bőr áteresztőképességét, így nagyobb hatékonysággal juttathatók be a különböző hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe és így sokkal intenzívebb a felszívódás a bőrben.
A projekt keretében még beszerzésre került egy darab projekttábla, amely az üzletben került elhelyezésre.
A pályázati kiírásnak megfelelően szerettem volna megvalósítani egy szakmai bemutató, hogy Söpte település tanulói számára bemutassam a szakmámat és ezzel kedvet csinálja a jövő generációja számára, de sajnos a jelenleg is fennálló vészhelyzet miatt ezt még nem tudtam megtenni, de amint lehetőségem nyílik rá, hogy fogadni tudjak iskolásokat akkor megcsinálom ezt a tevékenységet is.
Pintérné Molnár Szilvia vállalkozó