Facebook

Tevékenység bővítés eszközbeszerzéssel a Zöld Montázs Kft-ben LEADER vállalkozásfejlesztés

Beszámoló a projekt eredményeiről
A kedvezményezett neve: Zöld Montázs Kft A kedvezményezett címe: 9751 Vép, Alkotmány u. 2.
A Zöld Montázs Kft 2001 óta van jelen a rendezvények világában, mint dekorációkat, egyedi installációs elemeket tervező és kivitelező vállalkozás. Nagymértékű rugalmasságunknak köszönhetően tevékenységi körünket is folyamatosan bővítettük és a működési területünk is kiszélesedett, a fővárostól a nyugati határszélig. Vállaljuk és hisszük, hogy egy vidéki vállalkozás is képes nyereséges, fejlődőképes működésre és ennek és ennek szellemében irányítjuk és szervezzük a napi munkát. Árbevételünk nagy részét képezi a régión belüli megrendelések, melyek teljesítéséhez természetesen mi is helyi beszállítókkal és alvállalkozókkal vagyunk kapcsolatban. A 2009-es válságot követően sok vállalkozás a marketing és reprezentációs költségeiket jelentős mértékben csökkentették, míg a prémium kategóriás termékek forgalmazót a válság csak kisebb mértékben érintette továbbra is igényeltek, de most már egyedibb, látványosabb marketing eszközöket. A 2010-es esztendőben a fentiek szellemében úgy döntöttünk, hogy a vállalkozás bővítése érdekében egyedi formavilágú, különleges, változatosan felhasználható design bútorokból egy induló készletet vásárolunk, mellyel megalapoztuk az új profilt. Ezt a profilt egy külön fantázia névvel, az interneten a www.zmrent.com weboldalon keresztül eljuttattuk a felhasználókhoz, és mára részben már be is vezettük, mint „márkát” a rendezvények piacára. Napjainkban új növekedésnek indult és reprezentációs rendezvények, árubemutató és sportrendezvények marketingre szánt összegeinek emelkedése. A fellendülést kihasználva cégünk is részt kíván venni a rendezvényszervezés világában, így eddigi alvállalkozói tevékenységünket szeretnénk kibővíteni saját rendezvényszervezői tevékenység kibővítésével.
2018. január 31-én pályázatot nyújtottunk be a VP6-19.2.1-69-8.1.5-17 kódszámú a Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások termelési és szolgáltatási kapacitásainak fejlesztési című pályázati felhívásra a Pannon Térségfejlesztő Egyesülethez.
2019. 06.11-én támogatói okiratot kaptam, amelynek keretében 2.904.848 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesültünk.
A támogatás keretében különböző típusú világítóbútorokat szereztünk be, hogy ezzel is erősíteni tudjuk az új tevékenységünk elindítását. A beszerzett dizájn bútorokra széles igény mutatkozik különféle rendezvényeken, amelyeket nemcsak vállalkozások részére hanem magánszemélyek által szervezett színvonalas családi események alkalmával is biztosítani tudunk a rendezényszervezés keretei között. A vásárlással birtokunkba került bútorok segítségével növelni tudjuk a tevékenység során keletkező hasznot, mivel ezen eszközöket már nem kell más vállalkozástól bérelni, hogy kiajánlhassuk az ügyfeleink számára. A rendezvényszervezés tevékenység elindításával teljesítjük az indikátort is, mert ezzel egy új tevékenység kerül elindításra a vállalkozásban.
A projekt keretében még beszerzésre került egy darab projekttábla, amely a vállalkozás székhelyén került elhelyezésre.
A pályázati kiírásnak megfelelően szerettünk volna megvalósítani egy szakmai bemutatót, hogy Vép település tanulói számára bemutassuk a vállalkozásunk tevékenységét, de sajnos a jelenleg
is fennálló vészhelyzet miatt ezt még nem tudtuk megtenni, de amint lehetőség nyílik rá, hogy fogadni tudjak iskolásokat akkor megcsináljuk ezt a tevékenységet is.
Szili Péter ügyvezető Zöld Montázs Kft